ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ / WEBINARS

Εκπαίδευση-Σεμινάρια-Webinars
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ KNAUF INSULATION

Η Knauf Insulation, μένοντας πιστή στην πάγια δέσμευσή της για υποστήριξη των αναγκών της αγοράς με βάση τις ανάγκες για θερμομόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας, ηχομόνωση και πυροπροστασία στα κτίρια, και παραμένοντας πάντα πρόθυμη για ανταλλαγή απόψεων, γνώσης και εμπειρίας, διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια εκπαίδευσης. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε και να δηλώσετε συμμετοχή στα διαθέσιμα σεμινάρια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν, αλλά και να έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενα αυτών που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Σας περιμένουμε!

ΑΡΧΕΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Ξυλόμαλλο-Ηρακλείτης-Heraklith-Webinar
ΞΥΛΟΜΑΛΛΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΤΗΣ - HERAKLITH®: ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η εκπαίδευση έχει ολοκληρωθεί! Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους και επιφυλασσόμαστε να την επαναλάβουμε για όλες και όλους τους ενδιαφερομένους στο μέλλον.

Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ETICS Detail
Εξωτερική Θερμοπρόσοψη με Πετροβάμβακα: Σχεδιάζω και Εξοικονομώ με ασφάλεια

Λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος για συμμετοχή, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εκ νέου αυτή την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και αφορά όλες και όλους εσάς που δεν κατέστη δυνατό να το παρακολουθήσετε στις αρχικές ημερομηνίες που διεξήχθη.

Εάν επιθυμείτε να γνωρίσετε την αξία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσδίδει η χρήση πετροβάμβακα στην εξωτερική θερμοπρόσοψη, δηλώστε συμμετοχή εντός του παρακάτω συνδέσμου. Σας περιμένουμε όλες και όλους!