Ο Dominique Bossan επιστρέφει στην Knauf Insulation για να ηγηθεί της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας

By Tassos Argyris on Σεπτέμβριος 01, 2021

1 Σεπτεμβρίου 2021, Visé, Βέλγιο: Ο Dominique Bossan αναλαμβάνει από σήμερα ως ο νέος επικεφαλής της Knauf Insulation και μέλος της Επιτροπής Διοίκησης του ομίλου Knauf για τα θερμομονωτικά υλικά στην Ευρώπη/Μέση Ανατολή/Ασία.

Ο κος. Bossan, ο οποίος στο παρελθόν κατείχε διοικητικές θέσεις στον Όμιλο Knauf και την Knauf Insulation, αναλαμβάνει την ηγεσία της εταιρίας από τον Jean-Claude Carlin, ο οποίος αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια παρουσίας.

Ο κος Alexander Knauf, ένας από τους General Partners του Ομίλου Knauf, σημειώνει: «Η Διοίκηση του Ομίλου Knauf είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Dominique σε αυτόν τον συναρπαστικό ρόλο. Είναι ένας εξαίρετος ηγέτης που γνωρίζει πολύ καλά την αγορά μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσει και επεκτείνει τα εξαιρετικά αποτελέσματα και επιτεύγματα που ο Jean-Claude και η εταιρεία έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια».

Η Διοίκηση του Ομίλου Knauf είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Dominique σε αυτόν τον συναρπαστικό ρόλο. Είναι ένας εξαίρετος ηγέτης που γνωρίζει πολύ καλά την αγορά μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσει και επεκτείνει τα εξαιρετικά αποτελέσματα και επιτεύγματα που ο Jean-Claude και η εταιρεία έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια.
Alexander Knauf, General Partner, Knauf Group

Ο Dominique εντάχθηκε στην Knauf Insulation στο Βέλγιο το 2003 και δύο χρόνια αργότερα διορίστηκε ως Περιφερειακός Διευθύνων Σύμβουλος για την Ανατολική Ευρώπη, θέση που κατείχε μέχρι το 2017. Από το 2018 βρέθηκε στη Διοίκηση του Ομίλου Knauf ως υπεύθυνος για τον τομέα Γύψου της Knauf με περιοχές ευθύνης τη Δυτική Ευρώπη, τη Νότια Αμερική και το Ισραήλ.

Ο Dominique, ο οποίος θα εγκατασταθεί ξανά στην έδρα της Knauf Insulation στο Visé του Βελγίου, δηλώνει: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Knauf Insulation. Πάντα θαύμαζα τη φιλοσοφία επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πελατοκεντρικότητας της εταιρίας, όπως φυσικά και το πάθος και την αφοσίωση των ανθρώπων που την απαρτίζουν».

«Ο Jean-Claude, η διοικητική ομάδα και όλοι στην Knauf Insulation θα πρέπει να είναι εξαιρετικά περήφανοι για όσα έχουν επιτύχει τα τελευταία χρόνια. Ανυπομονώ να μεγιστοποιήσουμε αυτήν την επιτυχία και να δημιουργήσουμε συναρπαστικές νέες ευκαιρίες στο μέλλον - ένα μέλλον που θα οριστεί από την πρωτοπορία μας και την καινοτομία που πρεσβεύουμε, για έναν καλύτερο κόσμο».

Ο Dominique είναι Γάλλος πολίτης, παντρεμένος με τρία παιδιά.

Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Knauf Insulation. Πάντα θαύμαζα τη φιλοσοφία επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πελατοκεντρικότητας της εταιρίας, όπως φυσικά και το πάθος και την αφοσίωση των ανθρώπων που την απαρτίζουν.
Dominique Bossan

Σχετικά με την Knauf Insulation

Τα προϊόντα και λύσεις της Knauf Insulation συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη μείωση των επιζήμιων εκπομπών και στη δημιουργία καλύτερων κτιρίων, φιλικών προς το περιβάλλον, τα οποία εξασφαλίζουν άνεση, υγεία και ασφάλεια στους χρήστες τους, εμάς και τους συνανθρώπους μας.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία μόνωσης, πλέον απασχολούμε περισσότερους από 5.500 ανθρώπους σε περισσότερες από 40 χώρες με 27 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες.

Η Knauf Insulation είναι μέρος του Ομίλου Knauf, ο οποίος απασχολεί περίπου 35.000 εργαζόμενους παγκοσμίως με περισσότερα από 250 εργοστάσια σε περισσότερες από 90 χώρες και κύκλο εργασιών 10,5 δισεκατομμυρίων ευρώ (το 2020). Ο Όμιλος Knauf ιδρύθηκε το 1932 και παραμένει μια ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση που βασίζεται στις αξίες της συνεργασίας, της αφοσίωσης, της επιχειρηματικότητας και της ανθρωπιάς (Menschlichkeit).