ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΟΒΑΜΒΑΚΩΝ

Αποθήκευση     

Τα προϊόντα Πετροβάμβακα και Φυσικού Ορυκτοβάμβακα με ECOSE Technology της Knauf Insulation, παραδίδονται σε συσκευασία από θερμοσυρρικνούμενα φύλλα πολυαιθυλενίου, σε πακέτα ή/και τοποθετημένα σε παλέτες. Οι παλέτες είναι δυνατό να παραμείνουν για σύντομο χρονικό διάστημα σε υπαίθριο χώρο, εφόσον η συσκευασία τους δεν έχει ανοιχτεί και προστατεύονται από αδιάβροχο κάλυμμα. Ανοιγμένες παλέτες και ελευθερα πακέτα πρέπει να φυλάσσονται σε κλειστό ή στεγασμένο χώρο. Τα πακέτα δεν πρέπει να τοποθετούνται απευθείας στο έδαφος.

skladistenje_0.png        

skladistenjeNO.png

Μεταφορά

Τα προϊόντα Πετροβάμβακα και Φυσικού Ορυκτοβάμβακα με ECOSE Technology της Knauf Insulation, πρέπει να μεταφέρονται με κατάλληλο τρόπο έτσι ώστε να αποφεύγεται η πιθανότητα τραυματισμού της συσκευασίας και του υλικού.

Ξεπακετάρισμα και κόψιμο του προϊόντος

Το προϊόν, εν προκειμένω το πακέτο Πετροβάμβακα και Φυσικού Ορυκτοβάμβακα με ECOSE Technology, θα πρέπει να ανοίγεται στην ίδια την τοποθεσία εγκατάστασης. Το περιτύλιγμα να κόβεται σε μία από τις στενότερες πλευρές του πακέτου στην κατεύθυνση του μήκους των πλακών ή ρολλών. Εφόσον η εγκατάσταση απαιτεί κοπή του προϊόντος, τότε αυτή θα πρέπει να γίνεται πάνω σε μία ξηρή και επίπεδη βάση. 

download (1).png

Εγκατάσταση

Για πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη για την κατάλληλη εγκατάσταση των προϊόντων Πετροβάμβακα και Φυσικού Ορυκτοβάμβακα με ECOSE Technology της Knauf Insulation, μπορείτε να επισκευθείτε τη σελίδα που είναι αφιερωμένη στις ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ των προϊόντων μας ή να επικοινωνήσετε κατευθείαν μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή της φόρμας επικοινωνίας μας. Οι συνάδελφοί μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε υποστήριξη.

Διαβάστε περισσότερα για τη διαχείριση των Ορυκτοβαμβάκων εδώ.