ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ KNAUF INSULATION ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

By Tassos Argyris
Δεκέμβριος 27, 2021

Με χαρά σας παρουσιάζουμε την ετήσια ανασκόπηση μας για το 2021, με τίτλο: "Insulation Matters", η οποία φιλοδοξεί να καταδείξει τους λόγους για τους οποίους για εμάς "Η Θερμομόνωση Μετράει".

Ο κύριος Dominique Bossan, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Knauf Insulation Ευρώπης/Μέσης Ανατολής/Ασίας, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Ομίλου Knauf, δήλωσε: “Η φετινή ανασκόπηση αποτελεί μια εκπληκτική έκθεση των επιτευγμάτων της εταιρίας μας κατά τους τελευταίους 12 μήνες και ένας ενθουσιώδης χαιρετισμός προς το πνεύμα καινοτομίας που συνεχίζει να μας χαρακτηρίζει.

“Θέτουμε σε στέρεες βάσεις τα θεμέλια που θα βοηθήσουν, τόσο την Knauf Insulation όσο και τους συνεργάτες της, να κάνουμε πράξη τις εξελισσόμενες φιλοδοξίες μας, συνεχίζοντας να βελτιώνουμε το Περιβαλλοντικό μας Αποτύπωμα, Για Έναν Καλύτερο Κόσμο.

Τα σημαντικότερα Νέα που θα βρείτε στην ανασκόπησή

• Την ανακοίνωση του μεγαλύτερου έργου πρασίνου στα χρονικά της Knauf Insulation — μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση έκτασης 56,000 m2 στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

• Τη μεγαλύτερη μαζική ανακαίνιση της ιστορίας — την ανακαίνιση 184 κατοικιών κοινωνικής πρόνοιας στο Βέλγιο, από την Knauf Energy Solutions.

Συνέντευξη με τον νέο επικεφαλής της εταιρίας με αναφορές στη μεγιστοποίηση της πελατοκεντρικής προσέγγισής μας,  την επέκταση του αποτυπώματος της Knauf Insulation στην αγορά και στο γιατί η αειφορία αποτελεί βασικό πυλώνα για τη συνεχιζόμενη επιτυχία μας.

•  Το πως τα συστήματα της Knauf Insulation, Urbanscape Green Solutions, αποτέλεσαν ένα κορυφαίο highlight της Παγκόσμιας Έκθεσης - World Expo στο Dubai.

Τα κυριότερα αποτελέσματα της καμπάνιας μας "For A Better World":

Προτεραιότητα στον άνθρωπο

Το πως η Knauf Insulation κατάφερε την πιο ασφαλή από ατυχήματα χρονιά στην ιστορία της, συμβάλλοντας παράλληλα στην ευημερία των συνανθρώπων μας με πρωτοβουλίες που επικεντρώνουν στη θετικότητα, την αφοσίωση και δέσμευση, την υποστήριξη της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης.

Μηδενικό Αποτύπωμα Άνθρακα

Τους τρόπους με τους οποίους η Knauf Insulation οραματίζεται εκ νέου τις τεχνικές παραγωγής της με το βλέμμα στις μελλοντικές ανάγκες, και συρρικνώνει το αποτύπωμα άνθρακα των μεταφορικών διαδικασιών της.

Συμβολή στην Κυκλική Οικονομία

Το πως οι πρωτοποριακές πρωτοβουλίες της Knauf Insulation βοηθούν τους συνεργάτες της να ανακυκλώνουν τα υπολείμματα Ορυκτοβαμβάκων, προωθούν τη χρήση λιγότερου πλαστικού στις συσκευασίες των προϊόντων και συμβάλλουν στην αύξηση της ανακύκλωσης ξύλου.

Δόμηση Καλύτερων Κτιρίων

Τους τρόπους με τους οποίους  οι ομάδες μας καταφέρνουν να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη από τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα προσέγγιση της Ευρώπης για την ανακαίνιση κτιρίων, καλλιεργώντας την ιδέα της ανάπτυξης περισσότερο "πράσινων" υποδομών και θέτοντας την έννοια της Ενεργειακής Αποδοτικότητας στο επίκεντρο του δημοσιου πολιτικού λόγου.

Απολαύστε την ανάγνωση της πλήρους Ανασκόπησης / Ανακαλύψτε όλα μας τα νέα εδώ

https://www.knaufinsulation.com/annual-review-2021