ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΜΕ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑ

ETICS

Η εξωτερική θερμοπρόσοψη με τoυς άκαυστους πετροβάμβακες FKD-S Thermal & FKD-N Thermal της Knauf Insulation προορίζεται για υφιστάμενα, μη θερμομονωμένα ή ανεπαρκώς μονωμένα, καθώς και για νεόδμητα κτίρια, εξασφαλίζοντας θερμομόνωση, ηχομόνωση, πυροπροστασία και βιοκλιματική διαχείριση υγρασίας στον εσωτερικό χώρο.

Η επιλογή των προΪόντων πετροβάμβακα της Knauf Insulation για την εξωτερική θερμοπρόσοψη ενός κτιρίου, προσφέρει θερμομόνωση, θερμική άνεση, εξοικονόμηση ενέργειας και επιπλέον:

 

Ακαυστότητα - Πυροπροστασία

Οι πετροβάμβακες FKD-S Thermal και FKD-N Thermal της Knauf Insulation, είναι άκαυστα υλικά κατηγορίας Α1 κατά ΕΝ 13501-1. Συνεπώς προσδίδουν στο σύστημα θερμοπρόσοψης του κτιρίου την απαιτούμενη προστασία από τις καταστροφικές συνέπειες μιας πυρκαγιάς. Γιατί η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας μας είναι ένα ζήτημα που δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση.

Ηχομονωση

Οι πετροβάμβακες FKD-S Thermal και FKD-N Thermal της Knauf Insulation, έχουν εξαιρετικές ηχοαπορροφητικές ιδιότητες, προσδίδοντας στο κέλυφος του κτιρίου σας ηχομόνωση με αποτέλεσμα την προστασία σας από τους εξωτερικούς θορύβους.

Διαπνοή.

Λόγω της εξαιρετικής διαπνοής του πετροβάμβακα που επιτρέπει τη διάχυση των υδρατμών, επιτυγχάνουμε βέλτιστη διαχείριση των υδρατμών στο εσωτερικό του κτιρίου. Οι τοίχοι "αναπνέουν" και έτσι οι ανεπιθύμητες συμπυκνώσεις είναι πιο δύσκολο να εμφανιστούν.

Κατεβάστε τον οδηγό σχεδιασμού και εφαρμογής για την Εξωτερική Θερμομόνωση (1.1 MB)

Παρακολουθήστε το νέο βίντεό μας για την εξωτερική θερμοπρόσοψη με Πετροβάμβακα FKD-S Thermal & FKD-N Thermal. Αποτελεί έναν χρήσιμο και άμεσα συνοπτικό οδηγό εφαρμογής ενός τυπικού ολοκληρωμένου συστήματος. 

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στο τέλος της σελίδας κοινοποιώντας μας το ενδιαφέρον να πραγματοποιήσουμε διαδικτυακή (ή και εκ του σύνεγγυς) συνάντηση, στην οποία θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε οποιαδήποτε ενημέρωση, υποστήριξη και προδιαγραφή για το εκάστοτε έργο Εξωτερικής Θερμομόνωσης με Πετροβάμβακα πάνω στο οποίο δουλεύετε.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ