ΝΕΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΟΒΑΜΒΑΚΑ ΜΕ ECOSE Technology ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

By Tassos Argyris on Μάρτιος 16, 2022

Αγαπητοί συνεργάτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Knauf Insulation, πρόσφατα υπέγραψε σύμβαση για την αγορά του εργοστασίου παραγωγής ορυκτοβαμβάκων, Gecsat στο Tarnaveni της κεντρικής Ρουμανίας.

Από την 1η Μαρτίου, η συγκεκριμένη μονάδα είναι και επίσημα μέρος της οικογένειας της Knauf Insulation , συνοδευόμενη από επενδύσεις για την προσαρμογή της παραγωγής στα υψηλά μας πρότυπα και για την εφαρμογή της ECOSE Technology η οποία καθιστά τα προϊόντα Φυσικού Ορυκτοβάμβακα της Knauf Insulation αναγνωρίσιμα και μοναδικά στην αγορά.

Αυτή η επένδυση ήλθε για να απαντήσει στην ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα Φυσικού Ορυκτοβάμβακα με ECOSE Technology που παρατηρείται, όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Η πρόσθετη αυτή δυναμικότητα παραγωγής που θα έχουμε σύντομα στη διάθεσή μας, θα επιτρέψει σε όλους εσάς, τους συνεργάτες μας, ακόμη πιο άμεση πρόσβαση στα προϊόντα και τις λύσεις μας και κατά συνέπεια ασφαλέστερη υλοποίηση των σχεδιασμών σας.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ήσασταν δίπλα μας καθ’ όλη την προηγούμενη απαιτητική περίοδο.

Ανυπομονούμε για περαιτέρω κοινή πορεία και ανάπτυξη!

 

Δρ. Γιάννης Κοντούλης

Γενικός Διευθυντής Knauf Insulation

Ελλάδα, Κύπρος & Μάλτα