ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ KNAUF INSULATION

By Tassos Argyris
Νοέμβριος 14, 2019

Πολλοί θεωρούν πως η ποιότητα ως έννοια είναι κάτι εύκολο να οριστεί. Η ποιότητα ενός προϊόντος καθορίζεται μέσω της τήρησης αυστηρών κανονισμών και της επίτευξης προτύπων αριστείας, κατανοητών από όλους. Αυτό συχνά υπογραμμίζεται από την πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 (όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Knauf Insulation).

 

Για εμάς στην Knauf Insulation, αυτός ο ορισμός της ποιότητας αποτελεί βάση της ύπαρξής μας. Είναι αυτό που απαιτούν οι πελάτες μας και ο λόγος για τον οποίο εμπιστεύονται τα προϊόντα μας και, τελικά, την εταιρεία μας.

Εμβάθυνση στην κατανόηση των αναγκών των πελατών μας

Ωστόσο, όταν πρόκειται να ορίσουμε με ουσιαστικό τρόπο τι σημαίνει ποιότητα σήμερα, τα παραπάνω είναι μόνο η αρχή.

Τα τελευταία χρόνια, συνεχίζουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, εφαρμόζοντας μια αυστηρή διαδικασία συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των υλικών και των υπηρεσιών μας.

Τι εννοούμε με αυτό;

Μα φυσικά, ότι αυτό το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ. Καθώς η βιομηχανία μας και η αγορά αλλάζει, θα υπάρχουν πάντα ευκαιρίες βελτίωσης στον τομέα της ποιότητας, μεσω της καλύτερης κατανόησης των πελατών μας και των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών τους.

Για την Knauf Insulation, αυτό μεταφράζεται στην προσπάθεια για συνεχή βελτίωση του επιπέδου κατανόησης του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες μας (και κατ’ επέκταση οι δικοί τους πελάτες) κατανοούν και ορίζουν την έννοια ποιότητα.  

Νέα σημεία αναφοράς με επίκεντρο την υψηλή απόδοση

Τα αποτελέσματα της αδιάκοπης προσπάθειας που περιγράφουμε είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικά. Ανακαλύψαμε τρόπους αναβάθμισης των προδιαγραφών μας, μείωσης των όποιων κινδύνων και βελτίωσης της αποδοτικότητας.

Έχουμε αναπτύξει νέες διαδικασίες δοκιμών και θέσει νέα σημεία αναφοράς για την ποιότητα, τα οποία υπερβαίνουν την απλή συμμόρφωση και επικεντρώνονται στην υψηλή απόδοση.

Επιδοθήκαμε στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτομιών με σκοπό  τη βελτίωση του επιπέδου καθημερινής ζωής των πελατών μας.

Νέοι τρόποι βελτίωσης της ποιότητας

Συνειδητοποιούμε εν τέλει ότι πάντα θα υπάρχουν νέοι τρόποι βελτίωσης στο ζήτημα της ποιότητας.

Ο Mark Thompson, ο επικεφαλής του Ομίλου μας στον τομέα Ποιότητας και Συμμόρφωσης Προϊόντων, σημείωσε: «Σήμερα o ορισμός της έννοιας «ποιότητα» είναι πιο περίπλοκη υπόθεση σε σύγκριση με μια δεκαετία πριν, καθώς οι διαδικασίες και η τεχνολογία συνεχίζουν να αναβαθμίζονται.

«Ωστόσο, ένα πράγμα παραμένει σταθερό - στην καρδιά του όρου «ποιότητα» παραμένει μια θεμελιώδης ανθρώπινη επιδίωξη, η εμπιστοσύνη. Στην Knauf Insulation βασικό και καθημερινό μας στόχο αποτελεί η συνεχής οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η συνεχής εκπλήρωση των αναγκών και προσδοκιών τους».

• Σήμερα, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ποιότητας, μια διεθνής εκδήλωση που διοργανώνεται από το Chartered Quality Institute, το οποίο φέτος γιορτάζει την 100ή επέτειό του.

2019 QD logo proud supporter

Περήφανοι υποστηρικτές της Παγκόσμιας Ημέρας Ποιότητας