Παρθένος ορυκτοβάμβακας πλήρωσης - Supafil 034 Παρθένος Ορυκτοβάμβακας πλήρωσης τοιχοποιίας

Supafil 034 Παρθένος Ορυκτοβάμβακας πλήρωσης τοιχοποιίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

SUPAFIL 034 - ένας γρήγορος, καθαρός και αποδοτικός τρόπος για εξοικονόμηση ενέργειας

Παρθένος Ορυκτοβάμβακας για πλήρωση διακένων τοίχων. Ιδανικό για διαμερίσματα, χωρίς επέμβαση στο κέλυφος του κτιρίου. Ταχύτατη, οικονομική και αποδοτική εφαρμογή με μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Κατηγοριοπoίηση στη φωτιά Euroclass A1

λ = 0,034 W/mK

Βάρος: 16,6 kg/σακκί

Συσκευασία: 26 σακκιά ανά παλέτα

Πραγματική απόδοση για ενεργειακή αναβάθμιση κατασκευών με διπλή τοιχοποιία

Με το Supafil θα έχετε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25%, καθώς και αυξημένη θερμική άνεση τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Ο ειδικά σχεδιασμένος Παρθένος Ορυκτοβάμβακας καλύπτει τις απαιτήσεις για το συντελεστή θερμικής απόδοσης λ, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες των κατοικιών διασφάλιση της πραγματικής απόδοσης.

Επιπλέον, δοκιμές και πιστοποιήσεις δείχνουν ότι το Supafil διαθέτει υψηλή ακουστική απόδοση και κατηγορία αντίστασης στη φωτιά Α1 Euroclass. Γνωστό για την υψηλή αντοχή του στο χρόνο, το Supafil μπορεί να αποδίδει στη διάρκεια της ζωής ενός κτιρίου, και καλύπτεται με 25ετή εγγύηση που έχει πιστοποιηθεί πλήρως από τις αρχές, όπως BBA στο Ηνωμένο Βασίλειο, Acermi στη Γαλλία και Komo στην Ολλανδία.

Κάντε το σπίτι σας ενεργειακά αποδοτικό σε μια (1!) ημέρα, χωρίς επέμβαση στο κέλυφος του κτιρίου

Το Supafil εγκαθίσταται από εξειδικευμένες εταιρείες, χωρίς καμία διακοπή της κανονικής ζωής του σπιτιού. Αυτή η γρήγορη και καθαρή λύση δεν δημιουργεί σκόνη κατά την εγκατάσταση και δεν προκαλεί καμία ζημιά στο εξωτερικό (ούτε το εσωτερικό) του σπιτιού. Ο Παρθένος Ορυκτοβάμβακας Supafil έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξοικονομήσετε χρόνο και εργατικό κόστος κατά την εγκατάσταση.

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για τη συγκεκριμένη εφαρμογή ώστε να παρέχει στα συνεργεία αυξημένη ευκολία και πρακτικότητα κατά τη χρήση καθώς και ομαλή και αποτελεσματική διαδικασία εγκατάστασης.

Μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων

Έχει κατηγοριοποίηση Α+ από τον BRE Green Guide rating, Το Supafil μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, εξοικονομεί ενέργεια και έτσι βοηθά στη μείωση της ζήτησης για καύσιμα για τη θέρμανση και τον κλιματισμό των κτιρίων. Ο παρθένος ορυκτοβάμβακας κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας έως και 60% ανακυκλωμένα υλικά. Επιπλέον, το Supafil είναι πιστοποιημένο με Χρυσό πρότυπο Eurofins για την ποιότητα του εσωτερικού αέρα (Eurofins Gold Standard for Indoor Air Quality).

Περισσότερες πληροφορίες

Downloads

Filename
Ημερομηνία
Language

Νοέμβριος 2018

Ελληνικά

Σεπτέμβριος 2019

Ελληνικά

The download url has been copied to your clipboard